Att hitta sig själv: Google is your friend


 

”Jag har haft lite problem med att hitta mig själv, har du något förslag på vad jag kan göra?”

 

”Jamen, det är väl bara att googla det vettja!”

 

Det första som kommer upp när man googlar ”att hitta sig själv” är en artikel med rubriken ”Här är 3 enkla steg för att hitta dig själv”. Det låter ju inte helt fel, tre steg det måste ju gå supersnabbt. Vad skönt för det har jag haft ett sådant himla problem med, men nuförtiden är vi ju alla så otroligt stressade och jag har ju bara inte tid för sådana filosofiska grejer. Klickar man in på artikeln, eller bara använder våra tänkarmössor, så inser man snabbt att så inte är fallet.

 

Att hitta sig själv är inte någon drive-in där du bara kan svänga förbi och få det du vill ha serverat i en liten påse, du måste först införskaffa alla komponenter och sedan själv sätta igång alla förberedelser för att få ta del av slutprodukten. För det finns inga genvägar till att hitta sig själv. Och för en gångs skull är Google inte till någon vidare hjälp.

 

Är du dock en hängiven användare av Google och inte vill släppa taget om sidan helt, tycker att tanken på att hitta svaret på en fråga utan sökmotorns hjälpande hand känns läskig, så kan du med all säkerhet hitta tips för att hitta dig själv där. Notera dock användandet av ordet tips, inte fusk. Om detta är något du känner att du vill göra kan det vara behändigt att använda sig av ett tangentbord, kanske Evy Rydergårds gamla turkosa och vita från 1998.

 

 
 


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:

Kommentar: