Drömbrottet: Classic

 


Mitt drömbrott som jag nästintill alltid har haft, om jag kommer undan med det så får det bli det självklara valet – Bank. Vem skulle inte vilja kunna gå ifrån ett brott med flera miljoner, miljarder i en säck utan att få straff för det? Det skulle jag inte tacka nej till!

Att vara fri från denna begränsning av pengar skulle vara en dröm! Och att pengar inte kan köpa lycka, tror inte jag alls på. Det kan det, men det gör mig inte lycklig som person. Men om jag går och suktar, längtar och önskar mig den där dyra väskan och tillslut har pengarna till att köpa den, blir jag lycklig? Ja. Men inte genuint lycklig som människa. Om jag skulle bli lycklig över att inte behöva oroa mig över räkningar, boende, el, vatten, mat och ha pengar över? Ja. Det är denna begränsning som jag skulle vilja få bort, och ja, det skulle göra mig lycklig. Det skulle vara en lättnad, en befrielse och det skulle sätt ett leende på läpparna. Inte samma leende som den jag älskar sätter på mina läppar, eller tryggheten jag känner, men det skulle underlätta och det skulle få mig att oroa mig mindre för i dagens samhälle är pengar det enda vi fokuserar på.

Dessa sedlar på bilden är förfalskade, de är inte såna jag skulle vilja sno kanske men det är principen haha. Polis myndigheten i Eskilstuna gav in dessa, och årtal på tillverkning har man ingen aning om. Intressant tycker jag!


 
 


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:

Kommentar: