Om jag vore ett djur: VOFF


Om jag vore ett djur skulle jag utan tvekan valt hund. Kände själv att det kanske är en rätt tråkig grej att välja om man jämför med fågel eller delfin, de djur som kan göra så otroligt häftiga saker tillskillnad från en hund som inte gör speciellt mycket själv mer än att tuggar på soffor eller lägger sig i dem utan att matte vill.

Som denna soffa, den är en såndär typsik ”rör-inte-matte-vill-inte-att-den-ska-bli-smutsig”-soffa som skulle kunna vara med i en film där vovven aldrig lyder. Denna gavs in utav Karin Magnéli i Nyköping.

Varför skulle jag då vilja vara en hund om jag fick välja? Tänk er själva att alltid får vara hos något som älskar en. Hunden är ju människan bästa vän och jag ser inget bättre ställe att vara på om jag fick välja djur. Tänk er att bli omhändertagna dag ut och dag in, bli älskade, bli glada utav varann, leka och känna värme och så mycket kärlek. Det om något skulle ju vara underbart om man fick vara ett djur. Det skulle inte direkt en delfin eller fågel bli, jag skulle nog vilja ha det så familjärt som det bara går. Precis som jag har det nu.

 


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:

Kommentar: