Tips: Tv-serier


 

Jag har under mina 18 år på jorden sett otroligt många filmer och serier, stött på alla klichéer och tröttnat lite på dem till slut. Eftersom nästan alla serier och filmer slutar lyckligt har man förväntningarna att det ska sluta lyckligt i allt man ser. Men så stötte jag på en TV-serie som var raka motsatsen och till början ogillade jag alla chockerande och olyckliga stunder men sedan blev det de som jag gillade mest med denna serie. Den serien jag pratar om finns även som bok, dock har jag bara sett TV-serien. Den serie jag tänker tipsa om är Game Of Thrones.

 

Game Of Thrones är en TV-serie för dig som är trött på klichéer och gillar fantasy. Denna serie är fylld av krig, fantasy, chockerande händelser och jag kan inte annat än rekommendera den. Game Of Thrones passar alla åldrar över 16 skulle jag säga då den kanske är lite för våldsam och brutal för dem som är yngre. Så alla ni andra över 16 ta en titt vet jag!

 

Denna karmstol drog jag mig till då den var så himla stor och maffig. Den påminde mig om en tron vilket är varför jag valde den. Det är en karmstol i en övergångsstil mellan fransk barock och rokoko. Stolens ursprung är okänt då C.G Blomberg inte kände till ursprunget när han tillfrågades efter sin pensionering. Stolen är alltså ett mysterium, vem ägde den? En kung? En adelsman? Vem vet?

 

 


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:

Kommentar: