Yrken som borde finnas: soffpotatis

:


Arbeten som bör finnas men som inte finns, det finns mycket jag skulle vilja göra och kalla det för jobb. Äta godis för pengar, eller sova för pengar – eller varför inte bara slappa? Det är väl ändå något som nästintill alla skulle vilja ha som jobb. Vissa dagar mer än andra! Hur skönt skulle det inte vara att få slappa därhemma i soffan, men en bra film, en mysig filt och något gott bredvid sig och få betalt för det? Drömyrket.

En soffpotatis är nog någonting alla känner för att vara lite då och då, vissa dagar kallar den mer än andra. De dagar då jag vaknar på fel sida, regnet knastrar mot fönstret eller molnen ser alldeles för mörka nu är dagar då jag själv helst av allt bara vill ligga inne framför en bra film eller serie och bara mysa bort hela dagen. Tänk om man kunde få pengar för det? Att bara ligga där i mysbyxorna med chips-smulor på tröjan. Rätt okej jobb om ni frågar mig.

Denna soffa på bilden är helt överklädd i stomme, svart rygg och har används som rekvisita i sina bästa dar. Den tillverkades på NK:s verkstäder i Nyköping innan den gavs in. Tänk att få slumra i denna till regnets slag mot rutan. Soffpotatis skulle jag vilja ha som yrke alla regniga dagar.

 

 


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:

Kommentar: