Internethandel: tre udda ting

 

Internethandel är smidigt; öppettider existerar inte och du behöver inte ens lämna ditt hem. Blir du shoppingsugen klockan två på natten så är det bara att bege sig till internethandelns magiska värld, för de lokala butikerna har stängt så det alternativet försvinner direkt. Av samma anledning kan du även spendera precis hur lång tid du vill ”inne i” internetbutiken.

 

Internetbutikerna erbjuder även ett otroligt brett utbud, är det något som inte går att köpa på internet? En BBQ stekspade i form av en elgitarr, en Darth Vader bakform eller varför inte baconplåster? Jag hade ingen aning om att föremål likt dessa existerade, eller att det fanns en efterfrågan på dem, men i och med internethandeln kan du nu köpa sådant som din lokala ICA eller HM inte ens har undangömt i ett avskilt hörn av deras lager.

 

Jag fullkomligt älskar mönster av olika slag, vare sig det handlar om klädesplagg eller tavlor, och därmed är internetbutikerna rena drömvärlden för mig – fönstershoppingen har tagits till en helt ny nivå. Att fixa en mönstrad skiddräkt skulle inte vara några som helst problem. Astrid Knutssons brunblommiga skiddräkt med gula detaljer inköptes julhelgen 1961 i Avesta inför den traditionsenliga skidveckan i Sälen samma vinter.

 

 


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:

Kommentar: