Mina laster: lakrits

 

Under vårat senaste möte då vi bestämmer teman så bestämde vi just det här; mina laster. Det tog mig nog ca så där 2 millisekunder för mig att veta exakt vad jag skulle skriva om. Lakrits. Jag hade ätit upp min sista lakrits bit på vägen dit, och jag äter lakrits nu.


Godis överlag är en av mina laster, godis är ju så fantastiskt gott, men det är just lakrits som är mitt favoritgodis. Alla typer av lakrits. Sötlakrits är det jag gillar minst, det blir för sött efter ett tag. Det blir som att proppa i sig för mycket choklad, det blir för mycket efter tag och man behöver andas.


Om man träffar eller ser mig på stan så finns det en stor chans att jag 1. äter lakrits. 2. har ätit lakrits precis innan. 3. kommer äta lakrits snart efter. 4. Som är det troligaste av alla, jag är ätit lakrits, äter lakrits, och kommer äta lakrits. Jag har antagligen lakrits i fickan också. Det låter mer än vad det faktiskt är dock.


När jag tänker på lakrits sp tänker jag direkt på godis överlag, och ofta så tar det mig till chokladpengar. Och var är det alla har sina pengar? I kistor så klart, vem gör inte liksom. Kistan på bilden är från Vagnhärad och är gjord av ek. Den har järnband på sig också. Och det står faktiskt inte så mycket mer om den än så. Inget tillverknings år eller liknande, vilket är synd eftersom sånt är ganska coolt att veta.


Nu ska jag i alla fall luta mig tillbaka och äta min sista bit av lakrits så hörs vi snart igen!

 

 

 
 


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:

Kommentar: