Nyårslöftet: klyschigt är bäst

 

Vi använder “klyschigt” som om det är något av det värsta som finns. Men ibland så är nog klyschigt bäst ändå.

 

Jag har många nyårslöften i år, och listan av nyårslöften har blivit mer av en bucketlist än nyårslöften. Bland annat finns “resa till tre olika länder”, “läsa ‘Sagan om ringen’”, och “börja med yoga” på den listan.

 

Men ja, jag har faktiskt tagit till mig “att börja träna” och lagt till den på listan. Jag vet att det är klyschigt, men det kan banne mig behövas ibland.

 

På bilden ser ni en klassisk orange flyttväst. En sådan där som i princip alla har haft. Just den här har också några blåremmar. Den här gjord för vuxna mellan 60-80 kg och har tydligen varit med på många äventyr ombord på t.ex. fiskebåten Beli som hade sin hemmahamn i Trosa.

 

Varför just en flyttväst? Jo, för jag älskar vatten, och jag älskar att simma. Om jag nu väll ska börja träna är ju yoga väldigt bra, men man kan ju alltid behöva något mer på det. Så nu bestämmer jag mig att jag i alla fall ska försöka att börja simma då och då. För det kräver inte mycket att hoppa ner i en simbassäng och börja simma. Det är lugnt och skönt, och man tränar på köpet.

 

Vi får väl se om jag lyckas börja simma och börja med yoga. Jag kan ju alltid bara fortsätta gå i gamla välbeprövade spår.

 

 


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:

Kommentar: