Regn: Vem bryr sig om blöta sturumpor? Inte punkaren!

 


Regn är mysväder. Jag sätter mig nästan aldrig och läser som jag egentligen vill när det regnar. Det blir oftast så att jag bara fortsätter med det jag gör och tittar ut lite då och då.

 

Jag tycker om regn om jag sitter inomhus. Jag ogillar att bli blöt trots att jag vet att jag komma hem och byta kläder eller att jag inte smälter, men känslan att vara blöt är hemskt. Men ja, jag tycker om regn om jag får sitta inomhus.

 

Är jag mot förmodan utomhus i regn så är jag inte direkt klädd efter väder. Jag har på mig mina vanliga skor och mina vanliga kläder. Jag har en regnjacka men det är sällan jag bär med mig den bara för att det kanske kommer regn. Jag måste veta att det ska regna för att jag ska vilja använda utrymme i min ryggsäck åt den.

 

Vad bör jag ha på mig då? Regnkläder är väl det tydliga svaret. Om man inte är punk.

 

Jag är inte punk egentligen. Jag har ett slackeryttre och mitt hjärta är en blandning av några matskedar indie och pop, någon matsked punk och hårdrock och någon tesked folk.  Det finns ingen klarhet. Jag är inte 100% punk. Trots att jag önskar det lite grann.

 

Men om jag vore lite punkigare så hade jag nog snörat på mig ett par Dr Martins i vått och torrt. Just detta par är inte ultimat i regn dock eftersom de är naturligt slitna då de använts och har spikhål i båda sulorna.

 

Kanske är det lite punk att inte bry sig om man blir blöt om strumporna. Jag är inte tillräckligt punk för det. Jag hatar blöta strumpor. 

 

 
 


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:

Kommentar: