Det är Christer Lindarws ben som gör det helt enkelt



Bingolotto. Pirrar det i skrattgroparna när du hör Lotta Engberg ropa "BINGO"!? Antagligen inte.
 
Inte så många i vår ålder tycker att program som Let's Dance och Bingolotto är speciellt underhållande. Vad vi tycker är humor är väldigt olika mellan generationer, jag tvivlar på att min morfar, eller Ulla, 68 år, skulle skratta åt det här Youtube-klippet till exempel (det är underbart):

 

Ulla Eriksson, på bilden, är 68 år. Jag frågade vad som fick henne att skratta och svaret var bland annat Bingolotto, Let's Dance och After Dark. Hon sa att hon föredrar levande människor när det kommer till att roa.
 
Humor är inte bara en individuell fråga, det handlar också om erfarenheter och synsätt. Ibland måste man ha varit där för att överhuvudtaget förstå ett skämt som gör att ens kompisar ligger och vrider sig på golvet, och hur många nittioåringar skulle tycka att "Gossip Girl" var kul? Bara för att generalisera lite fritt.


Humor är olika för alla, och tur är väl det. Vad som anses roligt förändras också, lika snabbt som modet. Men vi kanske ska lyssna på Ulla, vad sägs om att ge Bingolotto en ny chans?
 
För att ett gott skratt förlänger livet, och vem vill inte bli 102 år liksom?


Klara Lindvall


Postat av: kattonge

KOSKMISKT!!

2009-01-16 @ 19:30:01
Postat av: Anonym

flodhästar med nudlar på ryggen är coolt

2009-01-17 @ 13:18:59
Postat av: amanda

Noodles on my back ! :D

2009-01-17 @ 18:49:40

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:

Kommentar: