Tema Min tid som bloggare: "Alltid något nytt att upptäcka"



Jag har kommit fram till att jag har bloggat på youthhood i 8 månader, efter noggranna beräkningar. Under den tiden har jag hunnit med en hel del roliga teman, knäppa inlägg och umgåtts med fantasifulla kollegor.

Vi brukar sysselsätta oss med att prata och skämta om livets djupa frågor, fota historiska saker och se vem som kan bli mest skrämd nere bland dessa historiska saker! Jag ska erkänna att jag själv har blivit offer för överraskningsmoment men nog om det.

Under hela tiden som jag har bloggat har jag hunnit dokumentera ett stort antal olika föremål, men det finns såklart så många fler som jag aldrig har ägnat en tanke åt! För att ge ett exempel letade jag länge och, tills jag insåg att det var just leta jag inte skulle göra.

Istället ställde jag mig och sökte vid ingången efter det självklara. Vilket råkar vara skåp! Rader av skåp, det här är bara ett av de man går förbi varje gång. Ett väldigt vackert hörnskåp från 1740-talet i renässansstil. Ingenting jag har lagt märke till, eftersom att jag inte har letat efter det.

Som kuriosa kan berättas att den anonyme målaren fick arbetsnamnet ”Vadsbromålaren” efter Lars Broberg som har ett svepskrin som målats på samma speciella vis med tulpaner och rankor i just den stilen.

Om min tid som bloggare här på youthhood kan jag i alla fall säga att jag inte kommer att glömma den i första taget. Det viktigaste tror jag är hur mycket man har fått lära sig, låter som en lärares uttalande men det är faktiskt sant. Kring varje föremål, varje cykel, soffa, pajform och skåp finns en fråga om historian bakom som man bara måste få besvarad.

Det finns alltid något nytt att upptäcka på hyllorna men nu tackar vi snart för oss, så jag säger tack för mig och tack för denna tid!



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:

Kommentar: