Tema Min tid som bloggare: "Tryggt, speciellt, fint och aningen knasigt!"



Jag har bloggat på Youthhood sen begynnelsen, det känns nästan som att bloggen alltid varit en del av mitt liv. Vi har tillsammans tillbringat många söndagskvällar, filandes på formuleringar och funderades på meningsuppbyggnader.

Vi har färdats mellan teman som "Resemål" eller "Saker som skrämmer mig". Det är inte många ämnen vi inte dykt in i tillsammans, alltid med ett föremål från arkivet till. Det har känts tryggt, att alltid ha en söndagsdeadline.

Något som kanske skulle kunna illustrera min tid som bloggare här är den välkända röda vespan. Ni har sett den förut, ett par gånger sådär. Den och jag har nämligen ett speciellt förhållande. Viktor har ju i ett tidigare inlägg försökt fundera ut varför jag och vespan har denna connection.

Det är lite knepigt. Men den har liksom alltid funnits där. Som en trygg hamn, i det hav av saker som Raspen är. Den har alltid varit först i min hjärna när vi haft ett tema, och varit så flexibel! Den har kunnat illustrera allt jag känt, den har alltid gått att koppla till vad som helst.

Om jag ska försöka måla upp en bild av min tid på världens bästa blogg så är det nog som den här vespan. Tryggt, speciellt, fint och aningen knasigt!



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:

Kommentar: