Appropå mackor: Brödtärningar!

 

På tal om mackor. Är det någon som har insett hur gott det är med brödtärningar? Inte sådana som man köper utan sådana som man gör själv.


Ibland när det ska bli soppa hemma så åker stekpannan och oljan fram, fram åker också brödet. Det är dags att så att säga toppa soppan med lite brödtärningar. Oset sprider sig i hela köket och det doftar underbart. Alla vet ju att om man gör i ordning sådant här tilltugg så måste man faktiskt smaka under själva tillagningen. Hur som helst. Man smakar. Och det är ju så ljuvligt gott. Man tänker att det här skulle jag kunna äta till frukost en hel vecka bara som det är.


Jag hittade en trevlig stekpanna i arkivet när jag var där sist. Stekpannan är sliten och färgen avskavd men jag tyckte den var charmig och jag tror att den passar perfekt att steka brödtärningar i.


Det är ju inte som att det är svårt att steka brödtärningar. Det är ju inte det. Men man kommer inte på det när man tänker ta sig ett mellanmål. Det blir liksom kortslutning på nya idéer när det kommer till mellanmåls-fronten. Jag uppmanar alla som gillar brödtärningar att genast lyfta på baken och ta sig lite tid till att göra iordning ett mellanmål som är både originellt och gott samtidigt!

 

 
 


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:

Kommentar: